Description

Penthouse med plass til hele familien.

 

Leiligheten ligger øverst I F blokken, den høyeste blokken I komplekset, med god utsikt mot bassenget og området rundt. Fra balkongen kan en se mot borgen I Alanya.

Leiligheten er på hele 230 kvm med 4 soverom (balkong på alle soverom ), Den har 2 komplette bad, 1 toalett , vaskerom med vaskemaskin og strykebrett, entre, kjøkken og stue med utgang til balkong. Det ene soverommet har sovesofa med plass til 2 personer ekstra, (Totalt sengeplass til 10).

Leiligheten er meget godt utstyrt og har det meste du trenger til ferien. Kjøkken med alt som trengs, Induksjontopp, Kjøl og frys med isbiter samt microovn og alle typer panner. Det er badehåndklær til alle I leiligheten, samt sengeklær, så dette trenger dere ikke ta med på ferie.

Prisen pr dag inkluderer strøm og vann. Utvask kommer I tillegg og betales direkte til MM Homex på stedet( Ca 260 tl). Det er også mulighet å få vasket leiligheten under tiden dere er der, bare å avtale direkte med MM Homex.

For alle Norske gjester, betales leien direkte til Norsk eier I forkant. Faktura mottas kun dager etter bestilling, der 30% forfaller straks. Ved betaling av denne er bestilling bekreftet. Resterende forfaller senest 40 dager før ankommst. Gjøres bestillingen kortere enn 40 dager innen ankomst, forfaller hele beløpet ved bestilling.

 
Beliggenhet Alanya/Oba Oppvarming Varmekabler/pumpe
Etasjer totalt 5 Aircondition 5
Objekt I etasje 4/5 Soverom 4
Enkel senger 4 Stue 1
Dobbel senger 3 Toalett 3
Kjøkken 1 Bad m/Dusj 2
Utsikt mot basseng JA Balkong 4